Vestan uusi kappale “Vielä1”

vestaviela1KANSITAIDE: Andre Pozusis

Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä Vesta julkaisee uuden kappaleen, Vielä1, 30. joulukuuta 2016. Vielä1 on Vestan kolmas virallinen singlejulkaisu. Kappaleen ovat tuottaneet yhteistyössä Vestan kanssa Joonas Laaksoharju, Kasper Granroth ja Elias Gould.

Vielä1 on tarina lähtemisestä ja kunnianosoitus rakkauslauluille, joille ihmiset luovat omat merkityksensä. Yhdessä fiilisteltynä musiikki yhdistää, ja yksin kuunneltuna lähettää aikamatkalle muistoihin. “Kuunnellaan vielä yksi rakkauslaulu, ja vertaillaan sitä meihin.”

Vestan musiikki on folk-vivahteista poppia, jossa sanoitus on kappaleiden tärkein elementti. Hänen tavaramerkkeinään ovat kuulas lauluääni ja haikea tunnelma. Peloton ote musiikilla leikkimiseen on Vestan selkeä tavoite ja keino ilmaista mielenmaisemaansa.

Vesta on 22-vuotias laulaja-lauluntekijä Helsingistä. Vesta nousi suomalaisen musiikkimedian tietoisuuteen ensimmäisellä omakustannejulkaisullaan, Varjo. Sittemmin artisti solmi yhteistyösopimuksen VILD Musicin kanssa, joka on julkaissut Vestalta kaksi singleä, Kevät ja Anteeksi. Jälkimmäisestä tuli pienimuotoinen hitti Helsingin diskoissa ja kappale nousi myös Spotifyn suurimmille kotimaisille soittolistoille.

SEURAA VESTAA
Facebook // Spotify

TULEVAT KEIKAT
21.01.2017 Kuudes Linja, Helsinki / Jaakko Aukustin levynjulkkarit