Phantomin kauan odotettu MMXII-debyyttialbumi on täällä!

Phantom MMXII Cover Art by Tekla Valy
Cover Art by Tekla Vály

Helsinkiläinen elektro-duo Phantom julkaisee kauan odotetun debyyttialbuminsa.

YleX:n Viikon albumina ollut MMXII on raporttikirjelmä alieneilta maan asukkaille. Se on aikakauden heijastus, peilikuva ihmismielen kymmentuhatvuotisesta murrosiästä. Se on rakkauden ja luopumisen prosessi. Se on taitoa toimia sydämen silmästä osaten vastata vastuuseen.

Osta tai striimaa albumi:
Spotify     Tidal     iTunes     Deezer

Albumi on kahden taidetta, teknologiaa, musiikkia, kirjallisuutta ja luontoa rakastavan rakkauslapsi, elämän elämisen rakkauden hedelmä, niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. MMXII on omistettu kaikille niille sydäntä riipiville kauhuille, jännityksille, pettymyksille, hurmioituneille iloille, rakkauksille ja innostuksille, joita olemme kohdanneet. Kaikelle, jonka olemme jättäneet taaksemme, ja kaikelle joka on vielä kohdattavana. Kuolemille ja syntymille, särkyneille sydämille ja paikalleen loksahtaneille palasille tuhansien sirpaleiksi särkymisten jälkeen.” – Phantom

Phantom on laulaja/lauluntekijä Hanna Toivosen sekä tuottaja Tommi Koskisen yhtye, joka on luonut jazz-vaikutteista trip hopia ja elektroniseen musiikkiin taipuvaista vaihtoehtoista poppia vuodesta 2012. Duon debyyttialbumi kertookin tarinoita matkasta tähän päivään, menneestä ja tulevasta.

Seuraa Phantomia
Facebook     Twitter    Instagram    Youtube     Phantom