Tulevaisuuden tusinan menestyjät

Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?

Jane Fonda VHS press3 by Heidi Kero

Kuva: Heidi Kero

Hyvät uutiset jatkuvat! Tänään 14.10. julkistetun Tulevaisuuden tusinan joukossa on kaksi VILDin tallissa olevaa yhtyettä. Rumban sekä YleX:n masinoiman Tulevaisuuden tusinan äänestävät musiikkialan ammattilaiset sekä innokkaimmat harrastajat heidän mielestään varteenotettavimmista artisti- ja yhtyetulokkaista.

Äänestyksessä ensimmäiseksi tullut kouvolalainen Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?:ltä julkaistiin syyskuussa Teenage Sweetheart -debyyttialbumi yhteistyössä Airiston Punk-levyjen kanssa. Rumban haastattelussa Ekku, Susse ja Pitu iloitsevat mm. Soundin 5 tähden levyarviosta ja pohtivat ulkomaanvalloitusta.

View

VIEW promo 6 by Henri Juvonen

Kuva: Henri Juvonen

Tummalla ja matalalla äänellä sekä sulavalla flow’lla rääppäävä View tuli äänestyksessä toiseksi. Kovassa nosteessa olevat Juuso Ruohonen ja tuottaja Joonas Laaksoharju julkaisivat Avalon EP:n omakustanteena 2. lokakuuta. Alkuvuodesta ilmestyneet sinkut Avalon sekä Spill ft. Noah Kin herättivät huomion Suomen musiikkimedioissa. Myös EP sekä viimeisin single Lace ft. LCMDF ovat saaneet erinomaisen vastaanoton niin Suomessa kuin maailmalla.

Rumban artikkelissa molemmat ovat mielissään siitä, että heidän musiikkinsa jakaa mielipiteitä – erityisesti Ruohosen mielestä se on hyvä juttu. Artikkelissa Ruohonen ja Laaksoharju kertovat mm. vaikutteistaan, tulevaisuuden suunnitelmistaan ja Suomen räppipiirien vastaanotosta.